Sobre Wallay!

Equip

Gemma Parellada

Corresponsal a Àfrica, basada a Costa d’Ivori

Reportera. A l’Àfrica des de fa més de 13 anys, és la més veterana corresponsal espanyola al continent. Corresponsal per El País, CNN espanyol, Catalunya Ràdio, RFI espanyol i colaboradoa de CNN International. Ha rebut el Premi Miguel Gil de Periodisme per “la seva excel·lent trajectòria professional” i el Premi Joan Gomis, entre d’altres reconeixements. Autora de nombrosos reportatges sobre l’escena cultural al continent.

Beatriz Leal

Comissària, docent i crítica d’art i cinema africans

Programadora del Festival de Cinema Africà de Nova York des de 2011 i de la secció de cinema de l’Àfrica Imprescindible. Comissària independent, ha treballat amb Artium, CCCB, Tabakalera, MUSAC, Filmoteca Espanyola, Filmoteca de Navarra, Filmoteca de València, Filmoteca de la Rioja i L’Alhóndiga (Espanya) i ha estat jurat de festivals internacionals. Escriu en diversos mitjans periodístics i acadèmics.

Salym Fayad

Periodista i gestor cultural, basat en Sud-àfrica

Cofundador i programador de la Mostra de Cinema Africà de Colòmbia (MUICA) i de la Mostra de cinema colombià a Sud-àfrica. Gestor d’esdeveniments culturals i gires d’artistes a Colòmbia ia l’Àfrica Austral. Autor de reportatges sobre l’escena cultural al continent.

Albert Caramés

Investigador, diplomado en Cultura de Paz y experto en Desarme

Ha trabajado en Costa de Marfil, República Centroafricana y República del Congo en centros de investigación locales, misiones de Naciones Unidas y otras organizaciones internacionales. Vinculado al Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) y miembro del patronato de FundiPau.

Elsa Rodríguez-Cabo Doria

Consultora en Desarrollo comunitario y Cooperación Internacional

Consultora en Desarrollo comunitario y Cooperación Internacional, con un enfoque siempre desde la perspectiva de género decolonial. Ha vivido y trabajado en Uganda y la República Democrática del Congo durante más de cinco años. Colaboradora del Centre d’Estudis Africans de Barcelona (CEA). Estudiosa del Feminismo Africano, tiene un Master en Género y Desarrollo y Diploma en Sociedades Africanas.

Lidia Lobo

Productora cultural

Especialitzada en Disseny de Projectes Culturals per la Universitat Oberta de Catalunya. La seva tasca com a productora s’ha desenvolupat sobretot en el terreny de les arts escèniques per diverses companyies i projectes culturals. Durant més de 5 anys ha format part de l’equip de La Perla 29. Alhora és co-fundadora del projecte de comunicació i producció cultural Híbrida i de la productora audiovisual Ella Produccions. 

Carme Altayó

Técnica y consultora, especializada en Congo

Técnica y consultora para organismos internacionales, administraciones públicas y ONG’s, con más de 25 años trabajando en cooperación internacional. Con conocimiento de swahili, es experta en la República Democrática del Congo, país con el que lleva vinculada desde principios de los 90.