Espais

Filmoteca de Catalunya

La Filmoteca de Catalunya és la seu central del Festival Wallay! i és on s’inaugura cada edició. S’hi projecten mínim 6 pel·lícules africanes, amb els convidats principals i cada sessió s’acompanya d’una presentació o debate posterior. També ha sigut una de les seus de l’exposició fotogràfica.

Plç. de Salvador
Seguí, 1
08001 Barcelona
93 567 10 70
www.filmoteca.cat

Institut Français

El Institut Français es otra de las salas que acoge el Festival Wallay! Igualmente, cada sesión se acompaña de debates sobre una temática, un país o un aspecto cultural, y cuenta con numerosos invitados africanos y ponentes.

Carrer de Moià, 8, 08006 Barcelona
935 67 77 77

www.institutfrancais.es

FILMIN

Aquest any Filmin serà la sala online que et permetrà veure qualsevol pel·lícula del Festival des de casa teva.

Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna

La Universitat connecta els directors de primera línia amb els estudiants. Aquí se celebren les Masterclass (obertes al públic general) i els diàlegs entre directors/es africanes i catalans. També és un dels espais d’exhibició de l’exposició fotogràfica.

Plaça de Joan Coromines,
08001 Barcelona
932 53 31 08

www.blanquerna.edu

CaixaForum

El CaixaForum acull la cloenda de Wallay! Les pel·lícules triades per a aquesta sessió final col·loquen al centre temes universals, que es completen amb la taula rodona posterior. Així, el medi ambient i l’abús contra la dona han protagonitzat les dues primeres edicions.

Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8,
08038 Barcelona
934 76 86 00

www.caixaforum.org